Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η γη της Ελιάς: Συναρπαστικό το πρώτο επεισόδιο – Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

Η Γη της Ελιάς κάνει πρεμιέρα αύριο στις 21.00 στο Mega.

Η γη της Ελιάς: Συναρπαστικό το πρώτο επεισόδιο – Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

Το MEGA ανοίγει πρώτo την αυλαία της φετινής μυθοπλασίας, με τη νέα μεγάλη παραγωγή τού Αντρέα Γεωργίου. «Η γη της ελιάς» ξεκινά να γράφει τη δική της ιστορία…

Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 21:00, μεταφερόμαστε στη Μάνη, γνωρίζουμε τους ήρωες που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου, μέσα από τις ερμηνείες ενός εξαιρετικού cast, και βιώνουμε μαζί τους όσα έρχονται να ταράξουν τη μικρή αυτή κοινωνία.

Επεισόδιο 1 (Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου):

Μάνη, Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Η Μυρτάλη πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της, τον Στέφανο, σε ένα ξύλινο σπιτάκι που βρίσκεται στην άκρη του πατρικού της κτήματος. Ενώ το ζευγάρι είναι μέσα, κάποιοι βάζουν φωτιά, με στόχο η δολοφονία τους να φανεί σαν ατύχημα.

Μία εβδομάδα αργότερα, στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης, είναι βαριά άρρωστος. Η μοναχοκόρη του, η Μυρτάλη, έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Όταν ο Ιπποκράτης φύγει απ΄ τη ζωή, οι μάσκες θα πέσουν.

Η Αθηνά, γυναίκα του από δεύτερο γάμο και μητριά της Μυρτάλης, θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, ενώ παράλληλα θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια από την οικογένεια Βρεττάκου. Τα αδέλφια του Ιπποκράτη, ο Ισίδωρος και η Ιουλία, καλούνται να κρατήσουν τις ισορροπίες σε μια οικογένεια που δείχνει πλέον διαλυμένη.

Το μεγαλύτερο χτύπημα, όμως, θα έρθει όταν ανοιχτεί η διαθήκη του Ιπποκράτη. Ο καιρός περνάει και φτάνει η μέρα του γάμου τού Μάνου, γιου του Ισίδωρου Βρεττάκου, με τη Στέλλα, τη μοναχοκόρη τής οικογένειας Στεφανέα.

Όλοι βρίσκονται στην εκκλησία και περιμένουν τη νύφη, αλλά ένα τρομερό φονικό και μια ανατριχιαστική εικόνα που θα αντικρύσουν, θα στοιχειώσει τις οικογένειές τους για πάντα! Τώρα πια, τίποτα δεν μπορεί να σβήσει αυτή τη φωτιά του μίσους και της εκδίκησης που άναψε…

Η υπόθεση, συναρπαστική. Το cast, δυνατό. Το τοπίο, γραφικό.

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY